Vähähiilihydraattinen jouluPian on taas joulu ja monien vhh/keto-ihmisten mielessä pyörii ajatus, miten viettää joulu vähähiilihydraattisesti/ketogeenisesti. Monet ruoat jouluherkut ovat jo valmiiksi vähähiilihydraattisia, joten kun pikkuisen fiksaa niitä loppujakin herkkuja, niin huomaa lopulta pysyneensä myös jouluna ruodussa. Kokosin tähän listaa meidän perheen vähähiilihydraattisista jouluherkuista. Nappaa näistä omaan hiilihydraattitasoosi sopivimmat.

Vaikka nämä ovat vähähiilihydraattisia ruokia, niin voin taata, että maultaan ne ovat loistavia! Eli ihan oikeasti tulee jouluinen tunne, kun näitä syö. Joulupöydän kunkku eli kinkkuhan on taas sitten niin sopiva ruoka, että sopinee vaikka carnivore-ruokavaliota noudattaville.

Janojuomia karppijouluun  • mahdollisimman vähillä hiilareilla oleva kombucha/volgansienitee (itsetehtynä erittäin halpaa ja tekeminen on hauska harrastus)
  • omatekoinen alkoholiton "omppusiideri": tilkka 100% omenatäysmehua ja Soda Stream-laitteella hiilihapotettua vettä. )
  • maustettua vettä: lohko pestyjä luomusitruunoja vesikannuun ja lisää vielä jäitä joukkoon (lisää vinkkejä makuvesien tekemiseen)

Joulupöydän perinteiset vhh:naJouluelokuvien kanssa naposteltavaa karpeille


VHH-herkkuja kahvipöytään 

Kommentit