![]() |
Rakastu raakasuklaaseen! |
Melkeinpä yhtä hyvä kuin jossain Ruohonjuuresta ostetuissa ökyraakasuklaapatukoissa, nam, nam.
Koska raakasuklaa on ehtaa tavaraa, ei sitä pysty vetämään niin paljon kuin Fazerin sinistä pystyy. Jos sinulle raakasuklaa on uusi tuttavuus, niin käypä suklaa-alkemisti Jaakko Halmetojan raakasuklaa.com -sivuilla bongaamassa lisää tietoa raakasuklaan voimasta ja terveysvaikutuksista. Minä sillä välin otan toisenkin palasen tätä herkkua... ;-)
Raakasuklaan lisäksi valmistamissani suklaanamuissa käytin toistakin superfoodia eli neitsytkookosöljyä. Kookosöljy on aivan mahtava tuote, jota voi käyttää sekä sisäisesti että iholla ulkoisesti. Keho kiittää!
Kookoksen makuiset raakasuklaanamut
1 1/3 dl raakakaakaojauhetta
1/2 dl hunajaa (tai steviaa, mutta hunaja pyöristää raakasuklaan kitkeryyden paremmin)
1/3 dl kylmäpuristettua kookosöljyä
1 tl vaniljauutetta (minä käytin 1 tl vaniljasokeria, kun uutetta ei kaapissani ollut)
vajaa 1/2 tl ruususuolaa tai muuta laatusuolaa
3 1/2 dl kookoshiutale-mantejauhosekoitusta tai jompaa kumpaa (minulla suhde oli noin 2 dl mantelijauhoja: 1,5 dl kookoshiutaleita)
![]() |
Herkullinen suklaamassa levitettynä leivinpaperille ja valmiina pakastimeen! |
Illan päätteeksi vielä erinomainen katseluvinkki (enää 3 päivää aikaa katsoa!) superfoodeista ja terveellisestä ruoasta kiinnostuneille.
Tässä vielä linkki alkuperäiseen mokkapalaohjeeseen. Nyt kun katselen näin jälkeen päin tuosta Jennin blogista, niin huomaan näistä olisi tullut enemmän mokkapalamaisempia, jos olisi levittänyt massan paksummalti. Toisaalta näin tämä on karpinpaa ja hiilareita ei tule kerralla ahmittua liikaa.
Kommentit
Lähetä kommentti