![]() |
Konjakkisinappi kruunaa joulukinkun. |
Joulun alla rohkaistuin kuitenkin uudelleen sinapinkeittoon, kun bongasin eräästä karppausryhmästä Merjan kongakkisinappiohjeen. Tällä ohjeella tuleekin sitten niin hyvää sinappia, että oli joulu tai juhannus, niin meillä tehdään tästä lähtien sinapit itse.
Sokerittomaan sinappiin tarvitset
1 dl sinappijauhetta
1dl kermaa
1dl karppisokeria
1 muna
vajaa 0,5tl suolaa.
1-2 rkl oliiviöljyä
2 rkl konjakkia
oman maun mukaisesti steviatoffeetippoja
- Sekoita sinappijauhe ja kerma hyvin keskenään kattilassa.
- Lisää karppisokeri, muna ja suola.
- Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiehahtaa
- Lisää konjakki, öljy ja tipat
- Jäähdytä ja purkita. Maku paranee vanhetessaan
Hei, onko tietoa kauan tämä säilyy?
VastaaPoista