Ketoilijan Tex Mex. Vohveliraudalla herkullisia ja edullisia tacokuoria!




Joskus hyvät ideat ovat yksinkertaisia.  Tänän kaivoin mummun vanhan vohveliraudan ja päätin kokeilla tehdä sillä näppärästi tacokuoria. Kokeile siis sinäkin tätä simppeliä ja nopeaa vinkkiä: tee tacokuoret itse vohveliraudalla!


Miksi vohvelirauta on loistava valinta?


Säästää rahaa: Juustoraasteiden kilohinta on huomattavasti korkeampi kuin kermajuuston. Voit tehdä tacokuoria edullisesti kermajuustosta höyläämällä siitä viipaleita vohveliraudalle.

Helppokäyttöisyys: Vohveliraudan käyttö on yksinkertaista ja nopeaa. Voit paistaa tacokuoria vain minuuteissa!

Joustavuus: Voit tehdä juuri sen verran tacokuoria kuin tarvitset. Ei tarvitse lämmittää koko uunia vain yhden tai kahden kuoren vuoksi.

Nopea lämpeneminen: Vohvelirauta lämpenee nopeasti, joten voit alkaa paistaa kuoria heti.

Näin teet hiilihydraatittomt tacokuoret vohveliraudalla:

Taustalla ensimmäinen tekemäni tacokuori. Kannattaa huolehtia, että juustoa on ainakin se kaksi siivua päällekkäin, että kuoresta ei tule liian reikäisä.


Lämmitä vohvelirauta.

Höylää kermajuustosta viipaleita vohveliraudalle. Voit laittaa kaksi viipaletta päällekkäin, jotta kuorista tulee hieman paksumpia.

Paista tacokuoria, kunnes ne alkavat reunoiltaan ruskettua ja kovettua.

Irrota varovasti vohveliraudasta.

Aseta juustolätty kahden kupin/tölkin väliin asetellun kauhan tms. keittiövälineen varren päälle, jotta se muotoutuu tacokuoreksi.

Kun tacokuori on kovettunut, voit nostaa sen lautaselle ja täyttää lempitäytteilläsi.


Kommentit