Herkulliset juusto-pepperonikeksit vohveliraudalla - resepti ja valmistusohjeet

 

Herkulliset juustokeksit syntyvät näppärästi vohveliraudalla

Tänään kaivoin laatikosta mummun vanhan vohveliraudan ja valmistin sillä aamiaisen. Muistin nimittäin pitkästä aikaa herkulliset munavohvelit, jotka ovat erittäin helppoja valmistaa. Näitä vohveleita voi syödä kuin täytettyä leipää, esimerkiksi majoneesin kanssa. Ohje munavohveleihin .

Vohvelirauta on näppärä peli myös ketoilijan keittössä.Kun vohvelirauta oli kuumana, päätin kokeilla TikTokissa ollutta reseptiä ja valmistaa herkullisia juusto-pepperonikeksejä. Nämä maukkaat keksit valmistuvat nopeasti ja ovat täydellinen lisä kahvipöydän herkkutarjontaan. Ne sopivat erityisen hyvin vieraille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista tai ketogeenistä ruokavaliota. Lue alta resepti ja valmistusohjeet!

Juusto-pepperonikeksit vohveliraudalla


juustoviipaleita
pepperonisiivuja


Valmista herkulliset juusto-pepperonikeksit vohveliraudalla seuraavalla tavalla: Höylää juustoa juustohöylällä ja aseta juustoviipaleet kuumalle vohveliraudalle. Lisää päälle pepperonisiivuja ja toinen kerros juustoviipaleita. Paista kunnes juusto sulaa ja muotoutuu vohvelin muotoiseksi ja irtoaa helposti raudasta. Taittele tai leikkaa keksit paloiksi. Nauti näitä herkullisia keksejä sellaisenaan tai dippaa ne suosikkidippikastikkeesi kanssa.


Lado juustot ja makkarat vohveliraudalle

Paista hetkisen. Aluksi vaikuttaa siltä, että oli virhe pistää juustoa raudan päälle, kun tuotos venyy ja paukkuu, mutta pian se siitä muotoutuu vohveliksi

Leikkaa tai taittele pienemmiksi kekseiksi. Herkuttele vaikka dipin kanssa.
Kommentit

  1. Kiitos tästä ohjeesta ! ja myös eri aineiden vaihtotaulukosta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti