![]() |
Herkullinen ketopizzapohja syntyy kananjauhelista. |
Vähähiilihydraattisen tai ketogeenisen ruokavalion noudattajille on saatavilla useita herkullisia pizzapohjia. Tällä kertaa kokeilimme valmistaa pizzapohjan kanan jauhelihasta. Aluksi olin skeptinen ajatukselle, että pohja olisi tehty jauhelihasta, mutta tämä pohja yllätti minut täysin. On pakko todeta, että tämä on kaikista pizzapohjakokeiluistani tähän mennessä paras, ja mikä parasta, se on myös vähähiilihydraattisin vaihtoehto.
Meatza pizzapohja jauhelista
(pellillinen)
400 g kanan jauhelihaa
1 kananmuna
suolaa
![]() |
Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Sekoita muna ja jauheliha massaksi ja mausta suolalla |
![]() |
Levitä nuolijalla ohueksi levyksi leivinpaperoidulle pellille. |
Kommentit
Lähetä kommentti