Lehtikaalien valmistaminen air fryerillä - Herkullinen ja terveellinen resepti!

Lehtikaalisipsit maistuvat vaikka leffaa tai sarjoja katsellessa. Ne voi maustaa monella tavalla.

Lehtikaalit ovat monipuolinen ja ravintorikas vihannes, ja air fryer tarjoaa kätevän tavan valmistaa niitä herkullisiksi ja rapeiksi sipseiksi, joita valmistettiin lähes buumin tavoin muutama vuosi sitten. Tässä helpossa reseptissä jaan vaihe vaiheelta, miten valmistat täydelliset lehtikaalisipsit air fryerillä.

1. Aloita pese lehtikaalin lehdet huolellisesti ja leikkaa pois ruodit.

2. Revi lehtikaali samankokoisiksi paloiksi.

3. Laita isoon kulhoon öljy, suola ja haluamasi mausteet. Lisää lehtikaalipalat kulhoon ja sekoita käsin varmistaen, että öljy levittyy tasaisesti kaikkiin lehtikaalin paloihin.

4. Laita lehtikaalipalat air fryerin koriin ja aseta lämpötilaksi 160 astetta. Kypsennä niitä air fryerissä noin 4 minuutin ajan. Huomioi, että paistolämpötila voi vaihdella laitteiden välillä, joten pidä se mahdollisimman alhaisena välillä 120-160 astetta. Tarvittaessa käytä laitteessasi jotain suojaa, että kevyet kaalit eivät lennä vastuksiin (tarpeellinen homma joissain air fryer -malleissa kuten Philipsissä, omani ei sellaista tarvitse).

5. Kun lehtikaalisipsit ovat kypsiä ja rapeita, voit siirtää ne kulhoon tarjoilua varten. Nauti niitä sellaisenaan tai miten vain haluat.

Lehtikaalisipsejä on kiva rouskutella vaikka leffaa tai sarjoja katsellessa.

Kommentit