Ketoranskikset nauriista airfryerillä

 Viikonloppuna nautittiin grilliruoasta ja sen oheen teki mieli myös ranskalaisiaperunoita. No nehän eivät vähähiilihydraattiseen ruokavalioon sovellu, mutta onneksi ranskiksia voi tehdä muistakin kasviksista kuin vain perunasta. Aiemmin olen kokeillut tehdä uunissa ranskalaisia lantuista, mutta nyt halusin kokeilla, miten nauriit taipuvat siihen hommaan  - ja taipuivathan ne. Olivat mielestäni parempia kuin lantut - ja melkein sanoisin, että perunasta puhumattakaan ;-)


Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavankaan ei tarvitse luopua herkullisista ranskalaisista. Kuvassa naurisranskikset.

Ketoranskikset nauriista airfryerillä

Kuori ja pilko haluamasi määrä nauriita kulhoon. Sekoita joukkoon haluamaasi öljyä ja kaada airfryerin kulhoon. Aseta airfryerin lämpötilaksi 200 ja ajaksi 10 min. Kymmenen minuutin jälkeen ravistele koria ja jatka samalla asteella toiset 10 min. Minulla on käytöss 4,5-litrainen Emerio, lämpötilat ja aika voivat vaihdella laitemallista riippuen.

Kommentit