Etäpäivän näppärä lounas

 Moni meistä tekee töitä etänä. Itselleni etätyö on normaalia, kun olen yrittäjä, mutta nyt myös mieheni tekee töitä kotoa käsin. Näppäriä lounasideoita siis tarvitaan, että pysytään VHH:lla/ketodieetillä. Yksi tälläinen kätevä ja nopea lounasidea onkin alunperin kokki Teresa Välimäen lanseeraama peltiruoka. Koko ateria kypsyy kerralla yhdellä pellillä uunissa! KÄTEVÄÄ!

 Minulla on ollut jo moneen kertaan ajatuksena kokeilla tätä Teresan ruokakeksintöä, mutta nyt vasta ensimmäisen kerran tein sitä ja voin olla varma, että ei jää viimeiseksi kerraksi. Oli niin hyvää ja todella helppo toteuttaa vähähiilarisena.


Tähän siis voi laittaa mitä vain kasviksia, mutta meidän kaapista löytyi tällä kertaa: kesäkurpitsaa, purjoa ja minitomaatteja. Lisäksi tähän upposi paketillinen pekonia, mozzarellapallo ja kaksi munaa, kun kahdelle ruokailijalle tein. Mausteita sitten oman maun mukaan. Meillä oli suolaa, pippuria, Herbamarea...Ruoka valmistuu pellillä 220 asteessa 20 minuuttia. Airfryerissäkin varmasti tulee hyvää.Peltiruoan esivalmistelut, kuten kasvisten pilkkomisen voi tehdä jo illalla, niin ruoan saa nopeasti valmiiksi etätyön ohessa. Tässä vielä linkki alkuperäiseen ohjeeseen.


Lopuksi vielä tästä blogista. Blogausten suhteen olen elänyt nyt hiljaiseloa ja pakko myöntää, että helmikuussa tullut raju influenssa  sai minut hairahtumaan hyvin alkaneelta ketodieetiltä ja sitten korona ja Facebookin mummojen reseptit veivät mennessään. Eli tavallista settiä, selkäranka katkesi ja hiilarimaa kutsui ;-) Kun olo nyt kerta kaikkiaan sillä konstin taas meni huonommaksi ja painoa tuli (ne kuuluisat koronakilot), niin päätin taas kerran ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhtyä vhh:lle/ketodieetille. Se on se ainoa ruokavalio, mikä minulla toimii ja pitää terveenä :-)  Ihanana motivaattorina on myös tämän VHH-ruoka -blogin Facebook -sivu, josta tykkää 464 ihmistä ja seuraajiakin on 472. Kiitos teille kaikille. Olette iso motivaattori ruodussa pysymiseen ja vhh-tyylisten arkiruokien kokkailuun ja postailuun.


Kommentit