Basilikan makuinen aamiaiskokkeli ja viikonlopun niputtamista

Nyt elellään jo sunnuntaissa. Tänään punnitsimme itsemme Wii:llä ja minulla oli paino tippunut viikon aikana peräti 900g! JEE! Ja laihtuminen on tapahtunut ihan herkuttelemalla, eikä ollenkaan ryppyotsaisella meiningillä.

Viikonloppuna olemme herkutelleet mm. The karppipizzalla jauhelihatäytteineen. Olipa se oikeasti taas niin hyvää, että siinä unohti jälleen ihan totaalisesti olevansi jonkin sorttisella laihdutuskuurilla :-) Suosittelen edelleen tuota The karppipizzapohjaa, joka on kaiken lisäksi ihan jauhotonkin eli sopii gluteeniyliherkillekin. Helppo ja kätevä, vaikkapa ei karpeillekin aina silloin tällöin kun tekisi mieli syödä pizzaa, mutta ei jaksa vaivata taikinaa. Kyllä tuo maultansa kaupan valmiit pizzapohjat voittaa!

Nyt uunissa on valmistumassa naudan palapaistikastike ja sen kanssa teen kukkakaalimuusin (lapsille aitoa perunamuusia). Sitten kun arki taas koittaa, teen aamiaiseksi tai lounaaksi tätä basilikan makuista munakokkelia, nam, nam :-)


Basilikan makuinen munakokkeli

Dukanin dieetissä tutuksi aamupalakseni muodostui munapannukakku, jossa käytettiin tuorejuustoa. Nyt olen muutamana aamuna tehnyt itselleni aamiaiseksi munakokkelia, johon olen laittanut rahkaa ja lantrannut sen maitotilkalla. Mausteeksi olen heittänyt SantaMarian pasta basilico-maustetta normalien suolan ja pippurin lisäksi. Tänään leikkasin lautaselle myös Polarin 10% juustoa ja ilokseni huomasin, että tämäkin juusto sisältää vähäisestä rasvastaan huolimatta 0% hiilihydraattia! Mikä löytö!


Kommentit

  1. Ootko kokeillu tätä Suomalaista valmistetta? http://konjam.biz.ly/

    VastaaPoista
  2. Hei, Anonyymi!

    En kyllä ole tätä kokeillut - enkä mitään muitakaan "valmisteita". Uskon liikunnan ja oikean ruokavalion laihduttavan tehokkaamin ja terveellisemmin kuin minkään valmisteiden ;-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti