Kesä meni - koko kasvoi

...tai ei kai se kesä vielä ole ohi, mutta arki on jo osittain alkanut.

Kuinkahan monta kertaa tähän blogiin tulee päivitettyä se, että enpä ole taaskaan karpannut, ja että taaskin on tullut mussuteltua perunaa, leipää, leivoksia, karkkia, sokerijätskiä ja sokerilimuakin. Keväällä karistetut kilot ovat tulleet jo takaisin korkojen kera ja puntari ilmoittaa lukemia, jollaisia se ei ole aiemmin edes ilmoittanut!

 Ehkä tämä epäonnistuminen johtuu vain siitä, mistä suosittu Quinoaa -blogin Heidi kirjoittaa kirjassaan. Hänen mukaansa ihminen ei kovin helposti pysty luopumaan jo ihan lapsuudestaan asti tutuista jutuista. Muutos voi viedä vuosia. Ehkä siis en olekaan luuseri, vaan ihan tavallinen, heikon itsekurin omaava, tyyppi ;-)

Lomalla maisteltiin urakalla myös näitä raikkaan ihania God Morgon mehujakin, jotka valitettavasti eivät ole oikein karppaajan ostoslistalla, eikä Christine Cronaukaan mehuja suosittele, vaikka hänen resepteissään hedelmiä jonkin verran käytettäänkin.
Ennen lomaa ostin tuon viime postauksessani mainitseman kirjan Christine Cronaulta. En ole vielä kovinkaan paljon ehtinyt testaamaan kirjan reseptejä, mutta ihan lupaavalta opukselta se vaikuttaa. Siinä olevaa jäätelöä tosin olen jäätelökoneellani tehnyt, ja se onkin ollut valtavan hyvää - harmi vain, että valkuaisosista olen tehnyt sitten leivoksia, joten eipä siinä paljon pääse laihtumaan ;-) Sehän se varmaan onkin lihottavaa, kun napsii vhh:sta voit ja rasvat ja sitten herkuttelee niiden kanssa viljoja!


Mutta ehkäpä ilouutinen on sitten se, että tästä on taas ihan pakko tuota karppaamista yrittää jatkaa, sillä se nyt kuitenkin tuntuu olevan melkeinpä ainoa tie hoikempaan olomuotoon.

P.s.t. Nyt kannattaa mennä metsään mustikkaan ja sieniäkin sieltä taitaa jo putkahdella kivasti karppaajien pannuun :-)
Kommentit