Sokeritonta sokeria

Ihan vain pikapäivityksenä. Tänään sain postista Sukrinia eli sokeritonta sokeria. Vielä en ole ko. ainetta maistanut, mutta ensimmäiseksi ajattelin kokeilla sitä kahvissa. Nyt kahvini makeuttajina ovat toimineet stevia (1tippa nestemäistä steviaa per kahvimuki) tai paikallisesta marketista ostettu koivusokeri. Koivusokeri on paremman makuista kuin stevia, mutta kuten purkin kyljessäkin vähän mainitaan: voi se aiheuttaa laksatiivisia ongelmia... Odotukset Sukrinia kohtaan ovat siis vähintäänkin yhtä korkeat, kuin sen mansikkainen hinta!
En oikein ole oppinut juomaan makeuttamatonta kahvia. Minusta pelkkä kahvi maistuu kitkerältä. Ehkäpä suu tässä vielä sen verran "karppiintuu", että kahvikin menee ihan pelkästään vielä joskus alas (jo muutaman kerran näinkin on käynyt).

EDIT 3.9.2011: Kokeilin tänä aamuna Sukrania aamukahviin. Toimii!