Kotitekoinen karppituorepasta on herkkua! |
The karppipasta ohje
(Satsista tulee noin kolme pasta-annosta. Tämä on täyttävää pastaa.)4 kananmunaa
125 g tuorejuustoa
0,5 dl psylliumia / Fiberhuskia
- Sekoita munat ja tuorejuusto tasaisesti sekaisin.
- Lisää psyllium/Fiberhusk.
- Anna turvota 10 minuuttia (itselläni aikaa taisi mennä enemmän, koska taikinasta tuli tosi tönkköä).
- Öljyä leivinpaperi ja kaada taikina öljytylle leivinpaperille.
- Voitele toinenkin leivinpaperiarkki ja asettele öljypuoli pastataikinan päälle ja painele taikina varovaisesti tasaisesti pellin kokoiseksi palaksi.
- Kypsennä taikina leivinpaperien välissä (ettei pastan pinta tummu) 150 asteessa uunin yläosassa noin 10 minuuttia.
- Kurkistele leivinpaperin raosta pastan kypsyyttä.
- Leikkaa jäähtynyt pastalevy veitsellä tai rullaamalla levy ja siivuttamalla viipaleiksi.
Itse löysin tämän iki-ihanan pastaohjeen Hiidenuhman keittiössä -blogista. Kiitokset siis sinne :-)
EDIT 31.5.2023: Tuorepastaohjeesta postattu päivitetty ja helpompi versio.
Kommentit
Lähetä kommentti